Quinty (10) krijgt lintje van de burgemeester (Video)

WAALWIJK - Burgemeester Sacha Ausems en wethouder Dilek Odabasi twijfelden geen moment toen ze zagen dat Quinty geld ophaalde voor Stichting Ambulance Wens: dat verdiende een lintje. Quinty werd  op vrijdag 23 juli flink in het zonnetje gezet in het bijzijn van haar klasgenoten en familie.

Vrijdag 23 juli was ook de laatste schooldag van het schooljaar en liep Quinty vanaf haar huis in Sprang-Capelle zeven kilometer naar haar school in Waalwijk. Hiermee hoopte ze zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Voor haar inzet kreeg zij een persoonlijke geldbijdrage voor haar initiatief van Ausems en Odabasi.  En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ze ook het Waalwijkse jeugdlintje uitgereikt. Quinty haalde in totaal 1023,29 euro op met haar wandeltocht.

Persoonlijke reden
Quinty had een persoonlijke reden om zich in te zetten voor de stichting: haar tante had kanker. Tijdens de uitreiking van het lintje keken de trotse ouders toe en ook haar grote broer kon zijn geluk niet op: "Ik ben heel trots op mijn zusje. Toen ze kwam aanlopen en iedereen begon te klappen, moest ik bijna huilen van vreugde."

Deel dit bericht met je vrienden!