RKC-speler Vurnon Anita verwacht stunt tegen zijn oude club Ajax: ‘We hebben de laatste wedstrijden van Ajax ook gezien’ (Video)

WAALWIJK - Aankomende zondag neemt RKC Waalwijk het in eigen huis op tegen Ajax, maar wel zonder publiek. Een fikse tegenvaller voor de club uit Waalwijk. Ook RKC-speler Vurnon Anita, die jaren voor Ajax heeft gespeeld, baalt er van. "Je speelt wedstrijden het liefst met publiek, maar het is niet anders. Toch gaan we er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten", geeft Anita aan. "We hebben gezien hoe Ajax de laatste wedstrijden gelijkspeelde, waardoor ik denk dat we ook wel een resultaat kunnen halen".

Het duel tegen Ajax is voor hem extra bijzonder, omdat hij in 2006 zijn debuut maakte voor de Amsterdammers. "Het was echt heel tof voor om voor Ajax te mogen voetballen, maar ik zit gelukkig nu ook op mijn plek bij RKC Waalwijk." De 32-jarige middenvelder heeft ondanks dat hij niet meer voor Ajax speelt, nog wel contact met een aantal spelers. "Ik spreek Daley Blind nog wel eens, alleen afgelopen week niet, haha", zegt Anita. De middenvelder geeft aan om klaar te zijn voor het duel met Ajax.

 

Deel dit bericht met je vrienden!