RKC Waalwijk niet langs Sparta in Rotterdam

WAALWIJK - Het is RKC Waalwijk niet gelukt om de laatste wedstrijd van 2021 te winnen. Op Het Kasteel kwam de ploeg van Oosting niet verder dan een 1-1. Opmerkelijk: RKC Waalwijk heeft in 2021 geen enkele uitwedstrijd in de Eredivisie gewonnen.

De Waalwijkers begonnen nog wel sterk aan de wedstrijd. Na twee minuten schoot Jens Odgaard op de buitenkant van de paal. RKC kwam in de 27e minuut vanuit het niets op voorsprong, nadat Beugelsdijk een bal te kort terugspeelde op zijn keeper. Odgaard pikte de bal op en schoof de bal rustig achter de doelman van Sparta.

RKC kon maar tien minuten genieten van de voorsprong, omdat de Spartanen via een hoekschop op gelijke hoogte kwamen. Veel gebeurde er daarna niet meer.