RKC Waalwijk wacht tweede divisionist in eerste ronde TOTO KNVB Beker

WAALWIJK/GROESBEEK - De eerste ronde van de TOTO KNVB Beker staat voor de deur en de ploeg van Joseph Oosting is gekoppeld aan de amateurs van De Treffers. Op Sportpark Zuid moet RKC Waalwijk in staat zijn om de tweede divisionist over de knie te leggen.

De Waalwijkers staan er zoals bekend uitstekend voor in de Eredivisie, met een solide zevende plek. Afgelopen weekend werd er doelpuntloos gelijk gespeeld tegen de enige Limburgse afvaardiging in de Eredivisie: Fortuna Sittard.

De Treffers is in haar competitie ook uitstekend gestart aan het seizoen. Momenteel staan zij op een gedeelde eerste plaats, achter concurrent Quick Boys. Op doelsaldo bezet de ploeg van trainer Jan de Jonge dus de tweede plaats in de Tweede divisie. Afgelopen weekend werd er gewonnen van Lisse.

De twee ploegen troffen elkaar een aantal jaar geleden ook al in het bekertoernooi. In het seizoen van 2017-2018 werd het in het Mandemakers Stadion 7-0 in het voordeel van de geel-blauwen. Op papier is De Treffers dus een ideale tegenstander om door te bekeren, maar het is van alle tijden dat een amateurploeg een professionele club uit het toernooi knikkert. RKC zal dus sowieso scherp moeten zijn.

Live verslag van de wedstrijd vindt u woensdag 19 oktober bij Langstraat FM. Om 19.00 uur zal in de studio de voorbeschouwing worden afgetrapt en brengen onze verslaggevers ter plaatse het verslag naar u toe.

Deel dit bericht met je vrienden!