S.V. Capelle komt tekort bij NEO’25: 3-0

SPRANG-CAPELLE - S.V. Capelle ging zaterdag 25 november op bezoek bij koploper NEO'25. Na de aftrap drong NEO'25 gaandeweg meer aan. Capelle keeper Jasper Verduijn kon nog een grote kans onschadelijk maken, maar in de 15e minuut kwamen de gastheren toch op voorsprong. Sam Verstappen kon eenvoudig profiteren van slordig balverlies van Capelle en werkte de 1-0 binnen. Enkele minuten later een vrije trap voor NEO'25 net buiten de 16 meter. De Capelle defensie stond te slapen, waardoor de bal eenvoudig afgelegd kon worden op Mitch Soffner, die de 2-0 binnen schoot.

Na de rust nog een grote kans voor NEO'25, maar van dichtbij werd naast geschoten. Hierna vond NEO'25 het wel best en kon het eenvoudig de wedstrijd uit voetballen. Capelle was nauwelijks in staat om gevaarlijk te worden voor het NEO'25 doel. In de slotfase bepaalde Nicky van Wanrooij de eindstand op 3-0.  Foto: MW fotografie