S.V. Capelle verliest bij SSC’55: 2-0

SPRANG-CAPELLE - S.V. Capelle ging zaterdag op bezoek bij SSC'55. Al vroeg in de wedstrijd moest de teruggekeerde Sijmen Branderhorst het veld verlaten met een neusblessure. In de eerste helft kregen beide partijen kansen, maar was SSC'55 het meest gevaarlijk. Kort voor rust werd via een lange bal Davey van Ark in stelling gebracht, die de gastheren op 1-0 bracht.

In de tweede helft ook de betere kansen voor SSC'55. Halverwege de tweede helft bracht Thijn van der Schuit de stand op 2-0. S.V. Capelle drong hierna nog wat aan, maar was niet meer in staat de aansluitingstreffer te maken. De 2-0 bleef staan als eindstand en dus weer duur puntenverlies voor S.V. Capelle. Komende zaterdag speelt het op het eigen Mandemakers Sportpark de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen nummer twee RFC.                                       Foto: MW fotografie