Stroopwafelbakker Wendy in Drunen: ‘Iedereen is dol op hem’ (Video)

DRUNEN - Wendy Huinink verkoopt al sinds 2015 verse stroopwafels op verschillende weekmarkten. Zo staat hij iedere vrijdag op de markt in Drunen, waar hij razend populair is. Kinderen en volwassenen staan bij Wendy in de rij wanneer hij de warme wafels vers aan het bakken is.

Toch had Wendy hiervoor nooit gedacht dat hij dit werk zou doen. Hij werkte in een restaurant als baas van de keuken, totdat er door zijn leeftijd geen plek meer voor hem was op de loonlijst. Wendy werd werkloos en besloot een onderneming te starten: stroopwafels verkopen op weekmarkten.

In 2018 kwam hij op straat te staan nadat zijn vriendin hem uit huis had gezet. In deze periode heeft hij drie maanden in zijn bestelbusje geleefd. Op de markt was hij altijd de vrolijke stroopwafelverkoper, maar hij voelde zich in deze tijd erg eenzaam.

Nu zit Wendy weer goed in zijn vel en heeft hij ontzettend veel plezier in het maken en verkopen van stroopwafels. Hij is zowel bij klanten als bij andere mensen met een kraam op de markt, erg geliefd.

Deel dit bericht met je vrienden!