Topsportster Esther Vergeer opent haar eerste Sport Court bij Villa Pardoes (Video)

KAATSHEUVEL – In de tuin bij Villa Pardoes is het allereerste Esther Vergeer Foundation Sport Court geopend. Het sportveld is bedoeld voor de gasten van VillaPardoes . Door het nieuwe veelzijdige veld in de achtertuin, kunnen gezinnen tijdens hun vakantieweek dagelijks met elkaar sporten en spelen. Iedere week zal er een nieuwe sportactiviteit plaatsvinden.

De wekelijks sportactiviteit wordt mogelijk gemaakt dankzij een donatie van Stichting KenD. Tijdens de opening gaf topsporter Esther Vergeer (die in 2013 stopte met rolstoeltennis) het feestelijke startschot. Daarna werd het veld direct enthousiast in gebruik genomen door de aanwezige kinderen en hun ouders.

Ook biedt het veld een sociaal aspect; op en langs het veld kunnen kinderen en gezinnen elkaar ontmoeten. Het sportveld heeft een afmeting van 19 x 12 meter en heeft een tennisnet, basketbalpaal en twee minidoelen. De bouw van het veld is gerealiseerd door Zoneparc en mede mogelijk gemaakt dankzij donaties van Van Mossel Automotive en Stichting MIEP.

 

Deel dit bericht met je vrienden!