Uitgelaten sfeer op het Fairytale festival in Kaatsheuvel (Fotoslide)

KAATSHEUVEL - Bezoekers hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk mochten ze weer naar een festival. In Kaatsheuvel kon er weer gedanst en gedronken worden, terwijl er genoten werd van verschillende soorten muziek op het Fairytale festival.

Het tweedaagse festival, dat plaats vond op 18 en 19 september, werd georganiseerd na twee jaar afwezigheid door corona. “Het was een kleiner evenement dan normaal, we hadden normaal ongeveer 6000 bezoekers op de zaterdag en we waren van plan om 2500 bezoekers te laten komen vanwege de coronamaatregelen, maar uiteindelijk mochten we maar 750 bezoekers ontvangen. Dat was wel jammer”, liet organisator Stephan van Halewijn weten.

Het festival was volgens Stephan heel gemoedelijk. "Er hing een goede sfeer en er waren geen vechtpartijen. De EHBO heeft het ook rustig gehad, alleen moesten er meer blaren geprikt worden dan normaal. Bezoekers waren het natuurlijk niet meer gewend om te dansen." De organisatie hoopt op 6 en 7 mei volgend jaar (2022) weer een grote editie te mogen houden.

Foto's : Stein van Grunsven Photography

Deel dit bericht met je vrienden!