25e editie van het Kraok Festival!

LOON OP ZAND – Op 28, 29 en 30 augustus vindt de 25e editie van het Kraok Festival plaats in Loon op Zand. Ook dit jaar belooft het weer een geweldig feest te worden.

Op vrijdag gaat het zilveren Kraok van start met de Kraokparade. De openingsavond staat in het teken van cultuur, cabaret, theater, muziek en entertainment. De voorstellingen zijn kort en de diversiteit is groot. Ze vinden plaats in kleine theatertjes.

De zaterdagavond is speciaal voor de jeugd en de oudere jeugd. Dit jaar is er gekozen voor een opzet met twee tenten. In de ene tent is een dance-area voor de jeugd en in de andere tent is live-muziek voor de wat oudere jeugd. Lucas Hamming, Sunday Sun, Buren van de Brandweer en Puinhoop Kollektive zijn ondermeer acts die gepland staan.

Traditiegetrouw is zondag familiedag en is er voor iedereen wat wils tijdens de Kraok. Er is een uitgebreid kinderprogramma waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Voor de ouders en grootouders zijn er op het festivalterrein diverse optredens van bands waarin mensen uit Loon op Zand spelen en de band Ogham zorgt zondagmiddag voor een heerlijke middag Ierse en Schotse folkmuziek. Voor het stevigere werk is de Boozeband met Loonse muzikanten uitgenodigd. De aanvullende straattheateracts zorgen ervoor dat het weer een ouderwetse Kraokzondag wordt.

Kijk voor meer informatie op de website: http://www.kraokfestival.nl

Deel dit bericht met je vrienden!