55 uur Biljarten voor Stichting Zoëzo

WAALWIJK - Op vrijdag 22 januari 2016 gaat Mitchell Schilders, uitbater van Café Molenvliet, 55 uur biljarten voor Stichting Zoëzo.

De stichting is opgericht ter nagedachtenis van Zoë. Op 8 mei 2013 werd Acute Myeloïde Leukemie (AML) bij Zoë geconstateerd. Hierna volgde een loodzwaar traject met maarliefst vijf zware chemokuren waardoor ze zes maanden geïsoleerd in het ziekenhuis heeft gelegen. Op 10 november verliet Zoë het Radboud Ziekenhui in Nijmegen. Ze was beter! Nog geen drie weken later kreeg ze een open schedel-operatie omdat de AML weer terug was. Twee zware chemokuren volgden. Bestralingen, een beenmerg-transplantatie en een operatie stonden nog op het programma. De kanker bleek te agressief en tot grote verdriet overleed Zoë op 10 april 2014.

Mitchell start om 13.00 uur met biljarten en zal pas 55 uur later stoppen, zondagavond 20.00 uur. Ieder uur speelt er een andere tegenstander tegen de marathonbiljarter. Inmiddels zijn alle biljarturen bezet en ook bekende biljarters hebben zich aangemeld.

Op zaterdagmiddag vanaf 13.00 spelen o.a. Jerry Hermans, Wim van Cromvoirt en Wilco van Wijk (allen spelen ere divisie driebanden) een partij tegen Mitchell. Op zaterdagavond zal ook Dave Christiani (21.00 uur) van de partij zijn. Op zondag zijn o.a. de tegenstanders Sven van Orshaegen (België) en Kees Wittens aanwezig.

Ook zijn er op deze dagen diverse andere activiteiten zoals muziek optredens onder leiding van DJ Paul Damen. Bop Tonight, de Dansfabriek, Rob Grijsbach, Large Metal en After Chaos hebben toegezegd een muziekaal optreden te verzorgen.

Mitchell hoopt zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Zoëzo. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen en hem aan te moedigen ook tijdens de nachtelijke uren.

Café Molenvliet
Laageinde 30
Waalwijk

Deel dit bericht met je vrienden!