Aanmelden voor OldStars RKC Waalwijk

WAALWIJK - Vanaf maart 2016 zal stichting Samen RKC weer gaan starten met een nieuw seizoen van de OldStars. De komende editie kunt u 20 weken lang, als 60-plusser, actief gaan deelnemen aan het leuke en sportieve programma bij RKC Waalwijk.

De OldStars van RKC Waalwijk starten iedere week met het drinken van een kop koffie of thee in het sportcafé van RKC waar men terugblikt op de sportactiviteiten van het afgelopen weekend. Daarna volgt het sportieve deel met ‘Walking Football’, een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden en zonder keepers wordt gespeeld. Tevens zijn er diverse kracht- en lenigheidsoefeningen voor de deelnemers. De oefeningen zijn – met behulp van de voorafgaande medische intake – speciaal aangepast op de lichamelijke gesteldheid van de OldStars.

Elke week is er een trainingssessie van twee uur. Naast trainingen door professionals krijgen de deelnemers een fittest, kleding (in bruikleen) en een consumptie. Samen RKC organiseert ook elke maand een nevenactiviteit om de sociale contacten te bevorderen.

Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar info@samenrkc.nl en mogen bij interesse, gratis een keer proefdraaien om het ‘walking-football’ te ervaren bij RKC Waalwijk. Deelname aan het programma, dat bestaat uit 20 weken, bedraagt €65,00. Voor deze contributie ontvangt u een compleet RKC trainingspak, neemt u deel aan trainingen, sociale activiteiten en de landelijke OldStars finaledag. Meld u snel aan want we hebben nog maar een paar plaatsen over.

Datum en tijd: Vanaf 1 maart iedere dinsdag van 10.00 – 12.00 uur
Locatie: RKC Waalwijk
Beschikbaarheid: 25 deelnemers
Kosten: € 65,-
www.samenrkc.nl

Deel dit bericht met je vrienden!