Beschoten man blijkt voortvluchtige crimineel te zijn

KAATSHEUVEL - Een man die zaterdagavond in zijn voet werd geschoten op de Berndijksestraat in Kaatsheuvel blijkt een 31-jarige voortvluchtige crimineel te zijn. Hij pleegde in 2008 een moord in Tilburg.

De voor moord veroordeelde Tilburger moet nog enkele jaren gevangenisstraf uitzitten, maar wist vorig jaar aan die straf te ontkomen. Nadat hij zaterdagavond is behandeld in het ziekenhuis, is hij overgebracht naar een penitentiair ziekenhuis. De Tilburger werd in 2010 veroordeeld tot 12 jaar cel voor de moord op Flavio Fadda. Op 11 maart 2008 werd Fadda doodgeschoten in zijn auto in de Van Limburg Stirumlaan in Tilburg.

Zaterdagavond rond 21.20 uur klonken er verschillende schoten op de Berndijksestraat. De 31-jarige man wist zichzelf in veiligheid te brengen tot de politie arriveerde. De dader sloeg op de vlucht. Het slachtoffer werd onder politie begeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Zaterdagavond brandde ook een busje uit in De Moer. De politie onderzoekt nog of er mogelijk een verband is tussen de twee incidenten.

De vader van de Tilburger, veroordeeld wegens drugshandel, werd in april 2012 kort na zijn vrijlating uit de gevangenis op straat in Waalwijk neergeschoten. Hij overleed een week later.

Bron: Brabants Dagblad

Deel dit bericht met je vrienden!