Burgemeester Van Aart roept om nog even vol te houden

LOON OP ZAND - Burgemeester Hanne van Aart heeft een brieft geschreven aan alle inwoners van de gemeente. De brief is te lezen op de website van de gemeente van Loon op Zand. Van Aart roept op om nog even vol te houden. "Geef elkaar de ruimte. Vermijd drukte. Hou afstand. Werk vanuit thuis als dat kan. Blijf thuis als u zich niet lekker voelt en laat iemand anders boodschappen doen. Help elkaar."

"We zitten als samenleving allemaal gezamenlijk in dit vervelende coronaschuitje en we hebben er allemaal inmiddels genoeg van", is in de brief te lezen. "Maar het virus is nog niet weg, nú moeten we er staan voor elkaar. De gezondheidszorg beschermen. Gezond blijven tot er een oplossing is die iedereen duurzaam vrijwaart van COVID19. Laten we tot die tijd geduld hebben met elkaar."

Daarnaast roept de burgemeester op om respectvol met elkaar om te gaan. "Accepteer dat niet iedereen hetzelfde denkt over het bestrijden van een epidemie. Laten we ons niet uit elkaar laten drijven of er ruzie over maken. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, we hebben allemaal op onze eigen manier het beste met elkaar voor." Van Aart sluit de brief af met de mededeling dat iedereen de gemeente kan bereiken voor vragen of klachten. "Ook als we een nare situatie niet kunnen verhelpen, kan het helpen om erover te praten." De hele brief is te lezen op de website van de gemeente Loon op Zand .

Deel dit bericht met je vrienden!