Carnaval Waalwijk zaterdag op herhaling 

WAALWIJK - Liefhebbers van carnaval kunnen zaterdag hun hart ophalen. De uitgestelde optocht van Schoenlapperslaand staat namelijk dan op het programma. Op verschillende plaatsen kan er gefeest worden.

Te beginnen rondom de optocht. De start is om 14.11 uur aan de Molenvlietstraat (terrein Appels). Vervolgens gaat de stoet via  Grotestraat - Raadhuisplein naar Stationsstraat. Daar is rond 15.30 uur een feestelijk ontvangst van de optocht.  “Ter hoogte van Café ‘t Spykerke ontvangt de Centrale Carnavals Vereniging Schoenlapperslaand alle deelnemers op ludieke wijze”, aldus kastelein Gert van Helvoirt.

Diegenen die carnaval nog eens goed over willen doen kunnen zaterdag 7 maart terecht bij Café ‘t Spykerke. Daar begint het feestgedruis om 14.00 uur.  Na afloop is om 20.00 uur het sluitingsbal met prijsuitreiking bij Café De Burgemeester aan de Burg. v.d. Klokkenlaan 37.

De optocht van Schoenlapperslaand werd tijdens het carnavalsweekend afgeblazen vanwege de harde wind. Zaterdag is de optocht opengesteld voor deelnemers uit andere gemeenten. Zoals het er nu naar uitziet, zijn er ongeveer 25 deelnemers aan de optocht.

Deel dit bericht met je vrienden!