Cléo uit Dongen op weg naar Miss Teen Noord-Brabant (Video)

DONGEN - Ze verwachtte niet dat ze het zo ver zou schoppen, maar inmiddels behoort ze tot de laatste 19 meiden die strijden voor de titel Miss Teen of Noord-Brabant. Cléo Wouters benadrukt dat de missverkiezing niet alleen om uiterlijk draait - in tegendeel zelfs. "Innerlijk is heel belangrijk, daarom moesten we ons bij de casting ook voorstellen met iets wat ons uniek maakt. Voor mij was het dat ik altijd mezelf ben, in welke situatie dan ook."

Dat valt direct op als Cléo de voordeur open doet. "Kom binnen! Willen jullie wat drinken?", vraagt ze enthousiast. Ze lacht als ze vertelt dat ze niet op hoge hakken kon lopen voordat ze meedeed aan de verkiezing. Later haalt ze de 12 centimeter hoge schoenen dan ook tevoorschijn. "Ik had ze pas een week voor de casting, dus ik heb hier thuis alsmaar rondjes gelopen om te oefenen. Dat ging met veel vallen en opstaan, letterlijk."

In maart 2022 is de finale. Cléo hoopt dat deze niet online hoeft plaats te vinden, zoals winnares van 2020 uit Waspik, Nikki van Laar, de finale moest beleven. "Het publiek geeft nou eenmaal energie. Nikki is trouwens een goede hulp voor mij. Ze was bij de casting, zit bij ons in de groepsapp en geeft ons nuttige tips."