D-Pupillen spelen bij RWB om de Waalwijk Cup voor de jeugd

WAALWIJK - Alle zeven Amateurvoetbalverenigingen van de Gemeente Waalwijk, inclusief Sprang-Capelle en Waspik, doen zaterdag 22 augustus mee met het D-toernooi van de Waalwijk Cup voor de Jeugd. Het D-toernooi wordt dit jaar gespeeld op Sportpark De Gaard bij RWB Waalwijk.

In een halve competitie zal vanaf 09.30 uur op twee velden wedstrijdjes worden gespeeld van 15 minuten. De Waalwijk Cup voor de Jeugd is inmiddels toe aan de negende editie. Speciaal voor deze editie is er ook een door Paulien Olislaegers ontwikkeld logo voor de toernooien beschikbaar. Ook op andere velden van de Amateurvoetbalverenigingen in de Gemeente Waalwijk wordt gespeeld om de Waalwijk Cup voor de jeugd.

De winnaar van het D-toernooi brengt 8 punten in voor de berekening van de totaalstand. Van de A junioren t/m de F pupillen worden zo de punten bij elkaar opgeteld, de vereniging met de meeste punten wint de Waalwijk Cup 2015 voor de Jeugd. De prijsuitreiking vindt plaats om ca. 17.00 uur bij NEO’25, de vereniging waar het A-junioren toernooi wordt gespeeld.

Deel dit bericht met je vrienden!