Deelnemers gezocht voor de Dulvertse Dorpskwis

SPRANG-CAPELLE – Wie gaat de strijd winnen van de eerste Dulvertse Dorpskwis 2015, die op zaterdag 26 september in Sprang-Capelle wordt georganiseerd?

De Dulvertse Dorpskwis is nog op zoek naar deelnemers. Een team mag minimaal uit 3 personen bestaan en deelnemers van alle leeftijd zijn welkom. Door middel van 6 opdrachten wordt de teamkennis op de proef gesteld. De vragen gaan over Sprang, Vrijhoeve en Capelle.

De eerste 4 opdrachten worden op 5 september aan de teams uitgedeeld en elk team krijgt 3 weken de tijd om de antwoorden op deze opdrachten op te zoeken. De eerste opdrachten zijn o.a.: Woar vende deh?", "Historiek", "Raai de stek" en "Nieuwtjes ut ons durp". Op zaterdag 26 september dienen deze opdrachten ingeleverd te worden en ontvangen de teams de laatste twee opdrachten.

Deze unieke dorpskwis-avond vindt plaats aan de Dullaertweg te Sprang-Capelle en begint om 19:00 uur en de entree is gratis.

Dus ga voor de eeuwige roem van de allereerste Dulvertse Dorpskwis. Verzin een geweldige naam voor jullie team en geef jezelf voor uiterlijk 1 september op via dulvertsedorpskwis@gmail.com.

Deel dit bericht met je vrienden!