Doek lijkt te vallen voor White Boys

WASPIK - Het einde lijkt te naderen voor voetbalvereniging The White Boys. Dit als gevolg van een leegloop van leden bij de club uit Waspik, die eerder al financiële problemen kende.

Een zomers briesje waait over sportpark Lindenheuvel, woensdagmiddag. Zonnestralen kietelen de vers gemaaide grasvelden op het complex. Ideaal voetbalweer, zou je zeggen. Toch is er niemand te bekennen bij White Boys. Het kan nauwelijks toeval zijn. Het doek lijkt immers te vallen voor de vereniging, die voorafgaand aan het afgelopen seizoen nog wel zulke ambitieuze plannen had.

Top amateurvoetbal
Onder sportieve leiding van oud-prof Theo Lucius wilde The White Boys naar de top van het amateurvoetbal. Maar zo ver lijkt het niet meer te komen voor de club uit Waspik. Sterker: het is maar zeer de vraag of überhaupt nog aan het nieuwe seizoen begonnen wordt. Tal van leden zijn inmiddels opgestapt, waardoor het formeren van elftallen nauwelijks nog mogelijk is.

In een algemene ledenvergadering moet binnenkort meer duidelijk worden over de toekomst van de vereniging, stellen ingewijden. De bevestiging vanuit het bestuur blijft woensdagmiddag uit. Op het terrein van White Boys was niemand te vinden voor commentaar, zoals ook telefonisch de club later op de dag niet bereikbaar was.

Deel dit bericht met je vrienden!