Dongen pakt door met opknapbeurt centrum

DONGEN - Dongen pakt door met de opknapbeurt van het centrum. Na carnaval is begonnen aan werk aan het parkeerterrein voor de Albert Heijn. Dat is voor ongeveer twee weken afgesloten.

De bomen krijgen hier een nieuwe plek in speciale boomvakken. Na Pasen beginnen de werkzaamheden in de straten naast de Albert Heijn. Onder andere via deze straten wordt het rioolstelsel met infiltratiebuizen in het Looiershof verbonden met de riolering in de Tramstraat. Vervolgens wordt ook hier nieuwe bestrating aangelegd. Na Koningsdag wordt het parkeerterrein verder ingericht. Ook hier wordt de opvang van regenwater van de riolering afgekoppeld en nieuwe bestrating aangebracht.

Afgelopen jaar werd er na de Hoge Ham en het Looiersplein gewerkt aan een nieuwe inrichting van het Wilhelminaplein, Park Vredeoord, de Nieuwstraat en het Looiershof. Ook in 2020 zijn er nog werkzaam heden in dit gebied.

De nieuwe gele asfaltpaden in het park en omgeving zijn recent voorzien van LED-lampjes. Overdag laden ze op en 's avonds zorgen ze voor een verlichte route naar De Cammeleur en de parkeerplaatsen.

Deel dit bericht met je vrienden!