Fatih Kamaci maakt nieuwe droom waar

DONGEN - Fatih Kamaci start begin september met zijn voetbalschool 'Pro Soccer Academy'. De oud-profvoetballer had dit idee al wat langer in zijn hoofd, maar omdat hij op hoog niveau heeft gevoetbald, kon hij dit niet waarmaken.

Kamaci speelde in het verleden voor onder meer RKC Waalwijk. Na twee in Turkije gespeeld te hebben, besloot de geboren Waalwijker om bij Dongen te gaan voetballen. Dat bleek een aardige keuze, omdat Kamaci bij die club zijn eigen voetbalschool op kan richten.

“Toen ik terug kwam in Nederland, heb ik ervoor gekozen om een stap terug te zetten”, geeft Kamaci aan. Zo kon hij zijn droom, een eigen voetbalschool starten, alsnog waarmaken. Daarnaast vindt de oud-profvoetballer het belangrijk om jonge kinderen te stimuleren en lekker te laten bewegen. “Ik wil ervoor zorgen dat de jonge kinderen achter de playstation vandaan te komen en met mij lekker een balletje gaan trappen.” zegt Kamaci. “Ik denk met de ervaring die ik heb, dat ik de kinderen zeker wat bij kan leren, ik heb er heel veel zin in!”

Tijdens de trainingen zullen ze de spelers motiveren, stimuleren en helpen om ze mentaal sterk te maken zodat ze dit terug kunnen laten zien in de trainingen en wedstrijden. “Ook gaan we gebruik maken van Smartgoals, hierbij kunnen we meten wat de spelers voor doelen hebben en hoe zich dat ontwikkelt.” aldus Kamaci.

Deel dit bericht met je vrienden!