Fotograaf weggestuurd bij Droomgaard

KAATSHEUVEL - In navolging van het nieuws over de noodopvang in vakantiepark Droomgaard hebben wij onze tv-ploeg gestuurd om mooie beelden te maken.

Graag hadden wij u een reportage laten zien waar de opvang zou plaatsvinden. Welke faciliteiten er zouden zijn gemaakt voor de 1200 vluchtelingen. Zodat u op de hoogte zou zijn van wat er gebeurt.

Bij aankomst werd een fotograaf van een krant uit deze regio gesommeerd het terrein te verlaten. Op dat moment leek het onze tv-ploeg niet verstandig de beelden te maken, vanwege mogelijke justitiële gevolgen wegens het betreden van eigen terrein.

Voor de buurtbewoners is er een informatiebrief verzonden,  directe omwonenden kunnen vrijdag naar een besloten bijeenkomst. Op maandagavond 21 december is er een inloopbijeenkomst van 17.00 tot 20.00 uur in het Klavier aan het Anton Pieckplein 1 in Kaatsheuvel. Voor deze bijeenkomst is extra politie inzet beschikbaar om situaties zoals in Geldermalsen te voorkomen. Wij houden u op de hoogte van het nieuws rondom dit onderwerp en hopen dat we een nieuwe kans krijgen op beelden van de noodopvang.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!