Fotografenduo uit Waalwijk in top tien beste fotografen Benelux

WAALWIJK - Fotografenduo Hiske en Micheal uit Waalwijk staan in de top 10 beste fotografen van de Benelux 2022. Hierbij hebben zij de 6e plek weten te bemachtigen.

De grootste bruidsfotografiewedstrijd van de Benelux heeft afgelopen week de top 10 beste bruidsfotografen van 2022 bekendgemaakt. Hiske Boon van Licht Geschreven Fotografie uit Waalwijk eindige op een 6e plaats. De kandidaten werden beoordeeld door een onafhankelijke internationale jury bestaande uit de beste trouwfotografen van over de hele wereld. Ruim 250 professionele bruidsfotografen hebben meer dan 8000 foto's ingestuurd.

''Voor onze bruidsparen gaan wij alleen voor de hoogst mogelijke kwalitatief fotografie. Gebruikelijk is dat wij er de hele trouwdag bij zijn en onze bruidsparen zullen het prettig moeten vinden om ons om zich heen te hebben, naast de kwaliteit van fotografie'', laat het duo weten.

Christaan de Groot, medeoprichter van Masters of Wedding Photograpy, legt het verhaal uit van een van de award-winnende foto's: ''Je ziet een vader die zijn dochter emotioneel knuffelt en een emotionele moeder op de achtergrond. De emotie zou van trots en geluk kunnen zijn, maar huilen kan je van geluk en blijdschap en ook van verdriet.''

Met licht geschreven is een bruidsfotografiebedrijf bestaande uit Hiske en Micheal, 2 full-time bruidsfotografen met meer dan 250 bruiloften ervaring. Op de trouwdag draait het volgens het bedrijf om momenten, de details en de sfeer.

Deel dit bericht met je vrienden!