Gerret schrijft boek over kanker: ‘Opgeven is geen optie’

'S GRAVENMOER - Gerret Verhagen schreef een boek over kanker. Voor de schrijver is kanker en verlies verweven met het leven. Als jongen van veertien verloor hij zijn moeder aan de ziekte die de rode draad in zijn bestaan zou vormen. Hij was werkzaam in de farmaceutische industrie en betrokken bij belangrijke introducties en hoogtepunten in de ontwikkeling van de oncologische wetenschap.

Medische kennis en behandelingsopties ten spijt verloor hij drie van zijn vier broers. Ook het gezin dat hij met zijn grote liefde stichtte is niet gespaard gebleven. Ondanks alle tegenslagen en verdriet is opgeven geen optie. Met dit boek laat hij zien waarin de werkelijke waarde van het leven zit. Een verhaal om kracht uit te putten.

In Opgeven is geen optie neemt Gerret Verhagen de lezer mee in een bijzondere familiegeschiedenis, waar kanker als een rode draad doorheen loopt. In dit aangrijpende boek kijkt hij met de (medische) kennis van nu terug op zijn leven, zijn gezin en de ontwikkelingen op het gebied van kanker. Dit gezondheidsboek werd op vrijdag 30 december j.l. uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Deel dit bericht met je vrienden!