Goed weekend voor RKC Waalwijk

WAALWIJK – RKC Waalwijk heeft dit afgelopen weekend gelijk gespeelt tegen Vitesse. Naast dat de club dit weekend een punt meenam naar Waalwijk, heeft de club dit weekend ook versterking gehaald.

De club uit Waalwijk ging met een punt naar huis. De goals vielen allemaal tussen de 70ste en 80ste minuut. De club uit Arnhem kwam in 71ste minuut over voorsprong door een goal Riechedly Bazoer. RKC liet er geen gras over groeien en kwam een aantal minuten later op gelijke hoogte door een goal van Richard van der Venne in de 75ste minuut. De Waalwijkers staan hierdoor nog steeds in het rechter rijtje en Vitesse daarentegen pakt de derde plaats in de eredivisie.

Versterking

De club heeft een 20-jarige centrale verdediger overgenomen van KRC Genk. Shawn Adewoye heeft een contract getekend tot medio 2023 en sluit vanaf vandaag aan bij de selectie. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de komst van de centrale verdediger. ''We wilden al geruime tijd een centrale verdediger toevoegen aan onze selectie, om zo de posities in het hart van de defensie dubbel te bezetten."

"Met de komst van Shawn komt er een sterke en gedreven centrale verdediger de gelederen versterken en houdt RKC vast aan onze missie om spelers met veel potentie aan ons te binden", zegt hij. Shawn speelt al vanaf zijn achtste bij de jeugdopleiding van KRC.

Deel dit bericht met je vrienden!