Groesbeek volgende stop RKC Waalwijk

WAALWIJK - Vrijdag gaat RKC Waalwijk op bezoek bij Achilles’29. De bespelers van sportpark de Heikant kennen een flitsende start van de competitie met de volle zes punten uit de eerste twee duels. Het zal dan ook geen gemakkelijke avond worden voor Peter van den Berg en zijn mannen, maar ook aan Waalwijkse zijde is het gevoel goed na het verdienstelijke gelijkspel tegen Sparta van afgelopen vrijdag.

De Groesbekers boekten overwinningen op Jong Ajax (2-1) en bogen in de slotfase een 2-0 achterstand bij Fortuna Sittard om tot een 2-4 overwinning. Door de zes punten staat de ploeg op de 3e plaats in de Jupiler League. Het duel Achilles’29 – RKC Waalwijk eindigde vorig jaar in een 0-1 overwinning voor de Geelblauwen door een benutte strafschop van Sandro Calabro.

De wedstrijd van aanstaande vrijdag is een eerste van twee duels in vier dagen, want aanstaande maandag speelt ons RKC Waalwijk een thuiswedstrijd tegen Almere City. Het worden dus vier belangrijke dagen voor de Waalwijkers. Peter van den Berg beschikt over een nagenoeg fitte selectie voor het treffen met Achilles’29, een mooi gegeven en een compliment voor onze medische staf.

Deel dit bericht met je vrienden!