Hoe scoorden de internationals van RKC Waalwijk de afgelopen twee weken?

WAALWIJK - RKC Waalwijk leverde de afgelopen interlandperiode vier internationals. Dat waren Florian Jozefzoon, Kevin Felida, Saïd Bakari en Yassin Oukili. Laatstgenoemde speelde geen wedstrijden.

Suriname - waar Jozefzoon voor was opgeroepen - speelde twee wedstrijden. De uitslagen bleven uiteindelijk in balans, met een 2-1 overwinning op Nicaragua en een pijnlijke 5-0 nederlaag tegen de beloften van PEC Zwolle. Jozefzoon kwam niet tot scoren. Kevin Felida mocht de kleuren van Curaçao vertegenwoordigen. Zij speelden twee keer tegen Indonesië en verloren tweemaal. Felida kwam in totaal 45 minuten in actie. De Waalwijkse afvaardiging binnen de Comoren kwam van Saïd Bakari. Er werden ook hier twee wedstrijden afgewerkt, tegen Tunesië en Burkina Faso. Resultaat was in beide wedstrijden hetzelfde: een nederlaag.

Komend weekend is het weer eredivisievoetbal, dan gaat de ploeg van Joseph Oosting proberen de goede lijn door te trekken in het thuisduel tegen Sparta. Aftrap is zondag 2 oktober om 16.45 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!