Huis-aan-huis inzamelactie Voedselbank Waalwijk

WAALWIJK - In de week van 11 april vindt er weer een huis-aan-huis voedselinzamelingsactie plaats van de Voedselbank Waalwijk. Dit keer ontvangen de bewoners van een aantal voorafgaande geselecteerde straten in Baardwijk te Waalwijk op een flyer in de brievenbus waarin de actie wordt aangekondigd. Woensdag 13 april en donderdag 14 april vanaf 18:30 uur gaan de vrijwilligers van de Voedselbank langs de deuren om producten op te halen.

De Voedselbank vraagt in de flyer om levensmiddelen en verzorgingsproducten die de bewoners zelf niet gebruiken, houdbare producten, producten die bijna aan de houdbaarheidsdatum zijn of andere houdbare etenswaren/verzorgingsproducten die bewoners graag aan de Voedselbank schenken.

Uw overtollige voorraad kunt u tevens wekelijks inleveren op woensdag van 10.00-12.00 uur en donderdag van 13.00-15.00 uur bij het inzamelpunt in Cultureel Centrum Den Bolder aan de Schoolstraat 19 te Waspik. Iedere vrijdagochtend van 10:00-12:00 uur kunt u hiervoor ook terecht bij de Voedselbank Waalwijk aan de Eerste Zeine 90c te Waalwijk.

Deel dit bericht met je vrienden!