Inwoners Loon op Zand kunnen meedenken over toekomst

LOON OP ZAND - De gemeente Loon op Zand krijgt steeds meer taken van het Rijk en de provincie. Daarnaast worden de bestaande taken ingewikkelder. En veranderen de wensen vanuit de samenleving: inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. De gemeente wil daarom graag van onze inwoners weten wat zij belangrijk vinden en wat zij van de gemeente verwachten. Nu en in de toekomst.

Onderzoek bestuurlijke toekomst
Bureau Berenschot onderzoekt, in opdracht van de gemeente, de bestuurlijke toekomst van Loon op Zand. Hiervoor hebben zij eerst gekeken naar wat voor gemeente Loon op Zand is, Wat er allemaal gebeurt, hoe is de gemeente opgebouwd en georganiseerd, wat voor mensen wonen en werken er en wat zijn de uitdagingen?

Enquête inwoners
Nu is Loon op Zand nieuwsgierig naar de wensen en ideeën van haar inwoners. Waaraan moet de gemeente in de toekomst meer aandacht besteden? Wat kan of moet anders en beter, wat mag juist niet veranderen, waar maken de inwoners zich zorgen over en waar worden ze blij van? Wij zijn benieuwd naar de antwoorden. De link naar de enquête is te vinden op www.loonopzand.nl/bestuurlijke-toekomst . Het invullen kost ongeveer tien minuten en kan tot 3 januari.

Wat gebeurt er met de resultaten?
In maart 2021 wordt het totale pakket, de nota van bevindingen en de uitkomst van de enquête en de persoonlijke gesprekken, aan de raad verstuurd en in mei besproken.

Deel dit bericht met je vrienden!