Jamai op het laatste Negen Pleinen Festijn

KAATSHEUVEL - Heel juli en augustus viert de Efteling de zomer, met dagelijkse openingstijden tot 20.00 uur. Op de negen zaterdagen blijft het park tot middernacht open voor het Negen Pleinen Festijn. Dan ontstaat ’s avonds een zinderende theaterfestival-sfeer met live-entertainment op negen verschillende pleinen.

Op zaterdag 29 augustus, de laatste zaterdag van deze maand, sluit Jamai het Efteling Negen Pleinen Festijn af als gastartiest op de Brink. Tevens zijn er optredens van Blitz en Brett Bogaert en komen Ralf, Rachel, Julia en Mylene en Rosanne, bekend van het Junior Songfestival, zingen. Er zijn optredens van méér dan honderd artiesten, acrobaten en muzikanten. Efteling Youtube presentatrice Nana opent de avond om 18.30 uur met een bonte stoet van o.a. Pardoes en Pardijn, Jurgen Freilich, Sleuteliers, Trollen en Elfjes, Oosterse wachters, het Efteling Meezingfestijn met Jelle en Prinses Assepoester met haar prins.

Alle attracties zijn geopend en het Sprookjesbos is feeëriek verlicht. Deze zaterdagavonden worden afgesloten met de exclusieve Tiësto Efteling Aquanurashow. Het actuele zomerprogramma is opgenomen in de Efteling-app. Daarmee hoeft niemand een optreden te missen.

Deel dit bericht met je vrienden!