Jong filmtalent Demi op jacht naar meer succes in coronatijd

KAATSHEUVEL - Demi van Loon uit Kaatsheuvel is slechts twintig jaar jong, maar heeft nu al haar talent gevonden. Als sinds begin 2019 is ze namelijk bezig met het maken van professionele video's voor onder andere jachten en verschillende ondernemingen. Ze heeft zelfs al haar eigen onderneming: Framedit.

Vanwege het coronavirus hebben veel ondernemingen geen budget meer om een professioneel videobedrijf in te huren, maar dat weerhoudt Demi er niet van om alsnog video's te maken. Sterker nog, haar laatste video die ze vrijwillig heeft gemaakt over Kaatsheuvel in coronatijd is maar liefst meer dan tienduizend keer bekeken.

Kaatsheuvel in coronatijd

Door het coronavirus ligt zo'n beetje alles stil in Kaatsheuvel. Demi wilde graag laten zien hoe Kaatsheuvel er nu uitziet en sluit de video af met een boodschap van wethouder Frank van Wel, die inwoners oproept om nog even vol te houden. De video kon op veel waardering rekenen. "Iedereen vond de video echt heel tof en zelfs burgemeester Hanne van Aart liet weten onder de indruk te zijn. Dat is heel tof om te horen", aldus Van Loon

Bron: Facebook/Framedit

YouTubester

Haar videocarrière begon eigenlijk al veel eerder dan 2019, al was dat meer voor de camera dan er achter. "Ik ben in 2015 gestart met een eigen YouTubekanaal en zat na ongeveer twee jaar al snel aan 1800 abonnees. Dat was voor die tijd best wel een prestatie.  Ik kreeg eigenlijk vooral complimenten op de manier waarop ik mijn video's editen. Dat was wel op het moment waarop ik dacht van, hé dit is wel interessant om mee verder te gaan.

Demi besloot daarna om de opleiding AV-specialist te gaan doen in Den Bosch. "In het begin hadden docenten het idee dat er niet veel te halen viel met mij. Ik was ook niet echt een persoon die school leuk vond. Maar goed, uiteindelijk is het allemaal goed gekomen."

Ondernemerschap 

Demi heeft het ondernemende niet van een vreemde.  ‘’Mijn hele familie zit al in het ondernemerschap. Zo had mijn moeder een eigen bedrijf, en helpt ze mij met het ondernemen. Mijn oom is ook ondernemer en wil een pand bouwen voor zijn eigen onderneming. Ik ben met hem in gesprek of het mogelijk is om bij dit pand een kantoorruimte te bouwen, die ik zou kunnen huren voor mijn eigen bedrijf.’’

Demi heeft in de loop der jaren al veel bijzondere dingen meegemaakt. Zo heeft ze voor een project een jacht van circa acht miljoen (!) dollar vast mogen leggen. "Uiteindelijk mocht ik zelfs komen filmen op de Fort Lauderdale International Boat Show in Amerika. Dat was echt heel tof". De Fort Lauderdale International Boat Show afgekort FLIBS is de grootste boten show van de zeven zeeën met boten van onschatbare waarde.

 

Deel dit bericht met je vrienden!