Kandinsky bestaat 20 jaar en viert feest

WAALWIJK - Terwijl maar liefst 45 procent van de startende horecabedrijven binnen drie jaar al weer stopt en de gemiddelde levensduur van een horecazaak zo’n tien jaar is, blijft eetcafé Kandinsky een vertrouwd baken van kwaliteit en gastvrijheid in het hart van Waalwijk. De horecazaak van het echtpaar Lonneke en Michel de Bruyn bestaat in januari twintig jaar en dat wordt het hele jaar met de gasten gevierd.

“We hebben iedere maand een andere ludieke actie, van live-optredens tot rondjes van de zaak, bingo, een kunstmaand, zwoele zomeravonden met lekkere loungemuziek, proeverijen en nog veel meer”, vertelt Michel de Bruyn.

Zijn vader Goof de Bruyn startte Kandinsky op de hoek van de Grotestraat en de Markt in Waalwijk twintig jaar geleden, na een loopbaan in de supermarktbranche. Een jaar later voegde schoondochter Lonneke zich bij hem in de zaak en weer een jaar later zijn zoon Michel. Samen hebben ze eetcafé Kandinsky uitgebouwd en voortdurend bij de tijd gehouden.
In 2009 namen Lonneke en Michel het stokje van vader Goof over als uitbaters van Kandinsky, dat nog altijd dé ontmoetingsplek is in Waalwijk. Het gastvrije team van Kandinsky verstaat de kunst zijn gasten te laten genieten, of het nu is van koffie of thee met iets lekkers, een lekkere lunch, uitgebreid diner, verrassende wijnproeverijen of een gemoedelijk borrelavondje.
Dat de bekende horecagelegenheid twintig jaar bestaat, betekent niet dat beide uitbaters en hun ongeveer dertig koppig team van medewerkers op hun lauweren kunnen rusten. “Integendeel”, zegt Waalwijker Michel de Bruyn. “We blijven voortdurend vernieuwen en onze kwaliteit verfijnen. We zullen dan ook nog voor de nodige verrassingen zorgen en niet alleen dit jubileumjaar".

Deel dit bericht met je vrienden!