Kenny Anderson keert terug bij RKC Waalwijk

WAALWIJK - Kenny Anderson keert per direct terug op het oude nest. De dynamische middenvelder verruilde RKC Waalwijk een jaar geleden voor het Schotse Heart of Midlothian. Bij de Schotten begon Anderson voortvarend met een kampioenschap en promotie naar de Schotse Premier League. In het huidige seizoen kwam de middenvelder minder uit de verf, waarna zijn contract in goed overleg werd ontbonden. Anderson tekent een contract voor 1,5 jaar bij de geelblauwen.

“Kenny heeft vorig jaar een hele mooie stap kunnen maken na zijn eerste periode bij RKC Waalwijk. Helaas voor hem is het niet helemaal gelopen zoals hij had gehoopt, maar hij heeft desalniettemin een geweldig jaar beleefd in Schotland. Toen ons ter ore kwam dat het contract van Kenny werd ontbonden bij Heart, twijfelden we dan ook geen moment om contact met hem op te nemen. Met zijn grote loopvermogen in de diepte halen we een type speler in huis waarvan er op dit moment nog geen hebben. We zijn hartstikke blij dat Kenny weer ‘thuiskomt’ bij RKC Waalwijk!”, aldus algemeen directeur Remco Oversier.

Ook Kenny Anderson is verheugd over zijn terugkeer. “Na mijn vertrek bij Heart werd ik snel benaderd door RKC Waalwijk. Na positieve gesprekken met de technische staf en de clubleiding was ik er direct van overtuigd dat een terugkeer de juiste stap is in mijn carrière. Ik hoop hier weer veel speelminuten te kunnen maken en kijk uit naar mijn officiële terugkeer in het mooie geelblauw.”

Deel dit bericht met je vrienden!