Kerstman ontvangt sleutel van het Huis van Waalwijk

WAALWIJK -  De kerstman heeft op 6 december de sleutel ontvangen van het Huis van Waalwijk. Kinderen, ouders en grootouders kunnen de komende twee weekenden 0p bezoek.

Op 10, 11, 17 en 18 december is het huis van de Kerstman van 10.00 uur tot en met 16.00 uur geopend voor publiek. In het huis staan veertig aangeklede kerstbomen in verschillende soorten en maten. In de voormalige burgemeesterskamer van het oude Kropholler-raadhuis zijn vijftien kerstallen tentoongesteld die gemaakt zijn op basis van bouwstijlen uit verschillende landen.

Studenten van de Rooie Pannen verzorgen in de raadzaal op de eerste verdieping verschillende spellen voor kinderen in de wintersfeer. Tijdens de openingen verblijven ook andere kerstfiguren, zoals elfjes en Rudolf.

Vrijdagavond op 16 december vertrekt er een hertjestocht vanaf het Raadhuisplein. De deelnemers verzamelen zich voor de bordes van het Huis. De kinderen die meelopen krijgen een lampje en ze mogen zichzelf ook verkleden als herdertje of kerstman. De kerstman sluit aan vanaf zijn logeeradres door het centrum van Waalwijk.

 

Deel dit bericht met je vrienden!