KiKa Korte Broek Koningsschool: ‘Ongelooflijk bedrag opgehaald’

SPRANG-CAPELLE - Het is een gek gezicht zo eind december, maar deze vrijdag was het schoolplein van de Koningsschool gevuld met blote benen. Alle kinderen en leraren van de Koningsschool en Linus Driessen zijn op de laatste dag voor de kerstvakantie in korte broek op school voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

KiKa is de belangrijkste financier van het onderzoek dat in het Máxima plaatsvindt. Daarom steunt KiKa dit jaar de Missie van Radio 538 voor het Máxima, door 100% van de opbrengst van KiKa Korte Broek aan Missie 538 te doneren.

Lieke van Gog en Anneke van Beek-Petersen organiseerde deze actie op de Koningsschool: “Wij hoefden niet lang na te denken om in actie te komen voor KiKa Korte Broek. Het is natuurlijk wel een beetje koud om in december in je korte broek naar school te gaan, maar dat is niks vergeleken bij wat kinderen met kanker moeten doorstaan. We hopen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen om deze kinderen te steunen.”

“Bij de start van de actie dachten we misschien wel €1000,- op te halen, het is ongelooflijk om te zien dat de teller op vrijdagochtend op €3623,72 stond, en er komt nog steeds geld bij!” Doneren kan nog via https://bit.ly/koningsschoolkikakortebroek

Deel dit bericht met je vrienden!