Klussen in plaats van koken

WAALWIJK - Per één maart is de Waalwijkse kookstudio ‘ik kook jij ook’ geopend door Rob Kerkhof en Roger van de Loo. De eerste weken beginnen ‘hartstikke leuk’, tot het coronavirus ervoor zorgt dat zij geen kookworkshops, caterings en kinderfeestjes meer mogen verzorgen. De twee klussen nu noodgedwongen.

“Per toeval kwam het idee om een kookstudio te openen, Roger en ik leerden elkaar kennen in het Guesthotel te Kaatsheuvel. We waren beiden op zoek naar een nieuwe uitdaging”, vertelt Kerkhof. Vreemden van het vak zijn de twee niet, al 25 jaar zijn ze werkzaam in de horeca.

‘We vullen onze tijd nu met klussen’, zo zorgt het duo ervoor dat alle muren geverfd worden en dat er nieuwe vloeren worden gelegd. Daarnaast wordt er een ‘private dining room’ gemaakt.

“Het is jammer dat we niet door kunnen met de kookclubs, workshops en kinderfeestjes. Máar we kunnen nu wel al onze energie steken in het mooi maken van ons pand.”
Zodra de kookstudio weer open mag, kunnen de ondernemers de vaste kookclubs van 15-20 personen weer ontvangen. Ook volgen er later dit jaar kooklessen.

Deel dit bericht met je vrienden!