Kruidenierswinkel in hart en nieren (Video)

SPRANG-CAPELLE – De winkel VIVO lekkernijen onderscheidt zich met producten uit de streek  ten opzichte van de rest. De winkel wordt gerund door twee broers, namelijk Flip en Kees von Tilborgh, die met passie ondernemen.

De broers hebben de winkel geopend eind 2017 en het is van oorsprong een familiezaak. De mannen willen met hun winkel zich onderscheiden door middel van het aanbieden aan streekproducten. De producten liggen in een authentiek ogende winkel in Sprang-Capelle. “We krijgen hier veel klanten die wekelijks hier producten kopen”, zeggen ze.

Familiebedrijf

Het ondernemen zit in het bloed van de twee broers von Tilborgh. Opa Toon opende in 1932 een winkeltje en sloot zich aan bij VIVO. Zijn zoon Cor hielp ook al snel mee in de zaak. Toon bracht vooral de boodschappen rond met de fiets of paard met de kar. In 1961 neemt zoon Cor de zaak over en begint met een grotere VIVO zelfbedieningswinkel in het centrum van Sprang-Capelle. Uiteindelijk wordt de winkel overgenomen door kleinzoon Flip die samen met zijn broer Kees een grote PLUS opstart in Sprang-Capelle. In 2017 wordt die verkocht.

Deel dit bericht met je vrienden!