Lange files voor goedkoop tanken in Waalwijk (Video)

WAALWIJK - Het was bijna te mooi om waar te zijn. Op dinsdagochtend 8 maart kon je tussen 10.00 uur en 11.00 uur tanken voor €1,17 bij TinQ in Waalwijk. Het tankstation bestaat twintig jaar en vierde het op een bijzondere wijze. Bij verschillende TinQ-stations kon je de afgelopen dagen tanken voor het tarief van twintig jaar geleden. De actie wordt zo gewaardeerd, dat mensen er echt voor in de rij staan.

"Wij komen uit Helmond en gaan een dagje naar de Efteling", geeft een jonge vader in de rij voor het tankstation aan. "Het ligt toch op de route en als je dan toch voor die prijs kan tanken, dan ga je wel even langs", zegt hij. Ongeveer een halve kilometer verderop (want zo lang is de rij) staat een man buiten de auto, peinzend te kijken naar hoe lang het nog duurt.

"Ik sta hier al een half uur, dus ik denk dat ik zo wel aan de beurt ben", lacht de man. De kans dat hij daadwerkelijk goedkoop heeft kunnen tanken is klein. Voor hem stonden nog honderden andere auto's te wachten en het reed niet snel door. Sterker nog, een van de gelukkigen die wel kon tanken om 10.30 uur, heeft meer dan twee uur staan wachten om aan de beurt te komen. Uiteindelijk werden de eerste bezoekers al voor 10.00 uur weggestuurd door verschillende verkeersregelaars, omdat die ook wel aanvoelden dat het geen zin meer had om nog in de rij te gaan staan.

Deel dit bericht met je vrienden!