Langstraat Media en RKC Waalwijk verlengen samenwerking

LANGSTRAAT - Langstraat Media en RKC Waalwijk verlengen de samenwerking voor het nieuwe voetbalseizoen 2021- 2022. Al jaren worden de wedstrijden van RKC Waalwijk live verslagen op het radio kanaal Langstraat FM en wordt er veel aandacht besteedt aan de activiteiten van RKC Waalwijk.

Zo wordt er wekelijks een RKC-update gegeven in het programma Langstraat Languit van Eric Dankers door Ruben Rijpma, perswoordvoerder van RKC Waalwijk. Rene Peters, voorzitter van Langstraat Media en Steef Nieuwendaal, manager partnerships bij RKC Waalwijk hebben de samenwerking opnieuw voor een jaar verlengd en afgesproken nog intensiever samen te werken om RKC goed in beeld te krijgen bij de inwoners van de Langstraat via de kanalen van Langstraat Media.

Ook in het nieuwe seizoen zullen de verslaggevers van Langstraat FM live zowel thuis- als uitwedstrijden weer volgen. Ook de Podcast RKCnu zal bij Langstraat FM te horen zijn in het nieuwe seizoen en in het programma 'Langstraat Sport' op zaterdag en zondagmiddag zal er regelmatig aandacht zijn voor de ontwikkelingen bij RKC Waalwijk.