Frank Adams op Langstraat NL

De Muziekfabriek

Frank Adams is 61 en woont sinds 15 jaar in Waalwijk. Wekelijks presenteert Frank bij de ziekenomroep IRON een muziekprogramma en sinds juli 2023 is hij ook te horen op Langstraat NL met de Muziekfabriek.

Volgens Frank is muziek wat hem betreft altijd in zijn leven aanwezig geweest. Thuis geen dag zonder muziek, een broertje die groot ABBA-fan was. Ja, er was zeker altijd muziek om hem heen.

Frank vertelt: "In de tijd dat er legio piratenzenders in de regio waren kon het natuurlijk niet anders dan dat mijn broer en ik daar mee besmet raakt en ruim 4 jaar lang Nederlandstalige uitzendingen verzorgden, naar grote tevredenheid van een grote schare luisteraars. Maar omdat het illegaal was liep dit avontuur teneinde en ik zette mijn muzikale reis voort bij een groot familiestation in België."

Radio maken zit Frank dan ook in het bloed. Of het nu zéér lokaal is bij een ziekenomroep of regionaal bij De leukste van de Langstraat. Franks advies: "Geniet van het programma De Muziekfabriek. Ik maak het graag voor jullie. Laat eens horen hoe u het vindt via frankadams@langstraatmedia.nl. Daar worden we blij van!"

De Muziekfabriek
Elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur op Langstraat NL.

Je kunt Langstraat NL in de ether ontvangen op 107.2 FM en op internet via de player op de homepagina van deze website.