Langstraat Toernooi in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Afgelopen zondag werd voor de 23e maal het Langstraat Toernooi gehouden. Dit strak georganiseerde toernooi is speciaal bedoeld voor de beginnende wedstrijdjudoka waar ruim 300 judoka’s deel aan hebben genomen. Ruim 60% van alle judoka’s was in het bezit van een witte of gele band en voor vele is het Langstraat Toernooi dan ook hun eerste officiële wedstrijd.

Voordat het judospektakel echt van start ging is er ruimte gemaakt voor de allerkleinste judoka’s, het LT-Kids. De kinderen met de leeftijd van 4 en 5 jaar mochten hieraan deelnemen en konden zo op vroege leeftijd al ervaren hoe het is om in een grote zaal te judoën. Veel kinderen waren voor aanvang erg zenuwachtig maar dankzij de leiding van het Langstraat Toernooi hebben de kinderen mee kunnen doen met spelletjes en zelfs een paar echte wedstrijden.

Jens van Helvoirt en Dean Huisman hebben meegedaan en hebben na afloop een echte prijs een diploma gekregen.

De judoka’s van Budovereniging Asahi waren ook aanwezig en zijn met de nodige prijzen huiswaarts gekeerd. Iedereen heeft een prijs in ontvangst mogen nemen. Van een goede inzet tot zwaar bevochten, het is allemaal beloond met een mooi aandenken.

Deel dit bericht met je vrienden!