Leer Dongen kennen op 3 oktober!

DONGEN- Leer Dongen kennen! Dat is het nieuwe evenement dat op 3 oktober plaats gaat vinden. Verschillende ondernemers uit de gemeente doen hier aan mee en bieden iets bijzonders aan. Onder andere ‘het Stoffenpalet’ en de ‘Etos’ doen mee aan dit evenement.

Monic van de Mortel, medewerker van de Etos, zit zelf in de evenementencommissie. “Normaal gesproken doen we altijd een Lifestyle event, waar de nieuwste mode wordt gedeeld door bijvoorbeeld een modeshow. Door de coronacrisis kan dat dit jaar niet doorgaan, maar we hebben een ander heel leuk alternatief bedacht.” Tijdens dit coronaproof- evenement zullen ondernemers onder andere een workshop geven, goodiebags uitdelen of heel goed advies delen. Bij de Etos kun je je handen laten verzorgen.

Ook ondernemer het ‘stoffenpalet’ doet dus mee. “Ik hoop dat er zo wat meer mensen naar de winkel komen en ik mijn wol op de kaart kan brengen” vertelt Geja Maurits van het Stoffenpalet. Ze werd benaderd door centrummanager Hans van Aalst. Ze verkoopt 100% gerecycled wol en zal daar op 3 oktober ook iets over gaan vertellen tegen de bezoekers. Ze hoopt dat het zal aanslaan, maar ze heeft er vooral heel veel zin in.

Nu doen er ook veel meer ondernemers mee dan normaal, omdat ze niet allemaal iets tijdens het lifestyle event konden doen. Monic hoopt Dongen een beetje op de kaart te zetten. “Je kunt de deelnemende ondernemers goed herkennen aan de leren matten voor de deur en de gezellige ballonnen”, aldus van de Mortel.

Deel dit bericht met je vrienden!