Leerlinge Moller regelt zangeres Antje Monteiro voor Kaatsheuvelse senioren (video)

KAATSHEUVEL- Opwinding alom, vrijdagmorgen voor woonzorgcentrum Eekhof in Kaatsheuvel. Uit het niets stond de bekende zangeres Antje Monteiro voor de deur. Ze verzorgde buiten een verrassingsoptreden voor de bewoners. Met dank aan Louise Molegraaf, leerling van het Moller College in Waalwijk, die de actie in het diepste geheim op touw had gezet.

“In deze coronatijd zijn heel veel ouderen heel erg eenzaam. Daarom heb ik mijn idool Antje Monteiro gevraagd of ze wilde optreden voor de bewoners van het zorgcentrum. Gelukkig deed ze dat”, vertelt Louise, die in Atheneum 3 zit van het Moller College. “Ik ben er super trots op dat het me gelukt is. Ik hou van de ouderen. Fijn dat ze op deze manier een mooie ochtend hebben kunnen beleven.”

Veel geleerd
Haar mentor, Julia Levy, was al net zo trots op haar leerling, die ze vanwege de coronacrisis vrijdagmorgen pas weer voor het eerst in bijna drie maanden zag. “We horen en lezen heel veel berichten over leerlingen die vanwege de coronacrisis een leerachterstand op zouden hebben opgelopen. Louise bewijst juist het tegendeel. Ze laat zien dat de leerlingen deze moeilijke tijd ook veel geleerd hebben. Dit initiatief is daar een voorbeeld van”, stelt de mentor, docent Engels op het Moller College.

“Fantastisch hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen. Dat is echt grote klasse. Het getuigt van lef, betrokkenheid en een enorme creativiteit van Louise. Het is dat het nu niet mag vanwege het coronavirus, anders had ik haar een knuffel gegeven.”

Nu al geslaagd
Ook de hoofdpersoon in kwestie, Antje Monteiro, sprak louter lovende woorden over Louise. “Ik weet niet hoeveel jaren ze nog te gaan heeft op school”, sprak de zangeres haar toe. "Maar voor mij ben je nu al geslaagd. Je verdient een pluim.”

Deel dit bericht met je vrienden!