Let op! Mondkapje verplicht in gemeentehuis Dongen voor bezoekers

LANGSTRAAT- De mondkapjes komen steeds meer voor in het straatbeeld van de Langstraat. In de winkels, middelbare scholen en vanaf nu ook in de gemeentehuizen. In het gemeentehuis van Waalwijk, Dongen en Loon op Zand geldt nu het advies om een mondkapje te dragen of is het zelfs verplicht om er een te dragen.  

Waalwijk

In Waalwijk zijn de mondkapjes in het gemeentehuis een verplichting voor de medewerkers en een dringend advies voor de bezoekers. Bij de ingang van het gemeentehuis staat een tafeltje klaar met mondkapjes, zodat de bezoekers er toch eentje kunnen pakken als ze hem vergeten zijn. 

Dongen

In het gemeentehuis van Dongen is een mondkapje voor iedereen verplicht. In alle openbare ruimtes wordt verzocht een mondkapje te dragen. Zodra je gaat zitten, mag het mondkapje af. Als je zelf geen mondkapje hebt, kan je ook aan de balie naar een mondkapje vragen.

Loon op Zand 

Ook in het gemeentehuis van Loon op Zand geldt een dringend advies voor het dragen van een mondkapje. Bezoekers die hun mondkapje vergeten zijn, krijgen er, zolang de voorraad strekt, eentje uitgereikt. 

Deel dit bericht met je vrienden!