‘Leven mee met alle betrokkenen’ (update + video)

LOON OP ZAND - De gemeente Loon op Zand stelt erg geschrokken te zijn van het feit dat een inwoner van de gemeente met het Coronavirus is besmet. Dat geeft de gemeente aan via Facebook. "We zijn erg geschrokken en leven mee met alle betrokkenen."

In het korte bericht op Facebook, ook gedeeld door burgemeester Hanne van Aart, stelt de gemeente begrip te hebben voor de vragen die de situatie oproept. Voor antwoorden op die vragen wordt verwezen naar het RIVM. "Dat zette de vragen en antwoorden over het coronavirus op een rij: www.rivm.nl/coronavirus." Volgens de GGD Hart van Brabant was de man niet besmettelijk tijdens carnaval.

Aan het eind van de vrijdag dankte burgemeester Hanne van Aart in een videoboodschap haar inwoners voor het getoonde medeleven. "Ik had niet verwacht dat onze gemeente de eerste gemeente zou zijn, waar een coronabesmetting plaats zou vinden. Helaas was dat wel het geval", geeft ze aan. Ook geeft ze tips over hoe te handelen als je verwacht dat je mogelijk besmet bent. "Bel met je huisarts of de GGD."

Bekijk hier haar videoboodschap:

Deel dit bericht met je vrienden!