M.A.T.C.H. Waalwijk op Safari (Video)

WAALWIJK/BEEKSE BERGEN - Een kleine groep mensen die oefeningen doen met een stok. Het is niet iets wat ze op de camping bij de Beekse Bergen iedere dag zien. Maar toch gebeurde het afgelopen weekend. Tussen al het brulgeweld van de olifanten en leeuwen door, werd er nog een vechtsport beoefend: Eskrima (Filipijnse krijgskunst).

Beekse Bergen 

Marcel van Dongen is een van de instructeurs van de sportschool M.A.T.C.H. in Waalwijk heeft een eigen plekje op de camping in de Beekse Bergen. "Het sportveld op de camping is groot genoeg om afstand te houden en er is plek genoeg om te oefenen gelukkig." Marcel hoopt wel dat zijn sportschool snel weer open kan. "We hebben dit nu één keer gedaan en ik weet nog niet of we het nog een keer gaan doen.

Marcel van Dongen is een van de instructeurs van de sportschool M.A.T.C.H. in Waalwijk en heeft de afgelopen tijd veel digitaal les te geven. "Ik ben blij om te zien dat de online lessen goed zijn bevallen en dat we het nu buiten kunnen uitproberen", geeft Marcel aan. "Het is tof om te zien dat de online oefeningen in het echt ook goed gaan en dat iedereen het in hetzelfde ritme doet." In de video is te zien hoe het er uit ziet.

M.A.T.C.H. Dongen

M.A.T.C.H. zit niet overigens niet alleen in Waalwijk, maar ook in Dongen. "Wij vinden het super belangrijk dat iedereen lekker kan sporten, veel plezier kan hebben, dat je leert op je eigen tempo en vooral jezelf kan zijn. Met deze gedachten geven wij Filipino Martial Arts.  Met een leuke club mensen zijn we nu ook in Dongen te vinden. De sfeer is laagdrempelig en je voelt je er al snel thuis", geeft eigenaar Sofian Stoffels aan. Sofian is tevens een goede vriend van Marcel.

 

Deel dit bericht met je vrienden!