Man uit Kaatsheuvel gewond door geweldpleging

Kaatsheuvel – De politie vraagt uw aandacht en is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling. Een 60-jarige man werd donderdag 17 december 2015 in zijn woonplaats in elkaar geslagen. Twee daders waar de politie meer over wil horen gebruikten naar alle waarschijnlijkheid slagwapens

Het slachtoffer wilde tegen 07.00 uur in zijn auto stappen aan de Buitenvaert toen de twee daders rennend aankwamen . Deze twee hadden hun gezichten afgeschermd tegen herkenning door het slachtoffer. De geweldplegers sloegen het de man met stokken of knuppels in elkaar en lieten hem daarna gewond achter. Ze zijn er hardlopend vandoor gegaan richting de Roestenbergstraat. De man deed aangifte en moest per ambulance naar het ziekenhuis. Hij heeft een flinke hoofdwond en verwondingen aan zijn ledematen. het slachtoffer maakt het naar omstandigheden redelijk.

De politie nam een aangifte op en stelde een buurtonderzoek in. inmiddels is duidelijk dat de twee daders verderop in een witte combo (mogelijk een VW Caddy) zijn gestapt en weggereden.
De politie onderzoekt de zaak en hoopt getuigen in deze nare zaak te krijgen. Bent u getuige geweest van het geweld of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844.
Of via Meld Misdaad Anoniem op telefoon nummer 0800 7000.

Deel dit bericht met je vrienden!