Mandy Glaudemans: Een topsportster als personal trainster

SPRANG-CAPELLE - Personal Trainer Mandy Glaudemans heeft al van jongs af aan een passie voor sport, fysieke- én mentale groei. Ze staat voor een no-nonsense coaching en resultaatgerichtheid, steeds aangepast aan jouw wensen. Ieder individu is uniek en heeft andere belangen. Daarom kijkt Mandy naar wat het best werkt. In de uitzending van het Langstraat FM radioprogramma Vaktaal vertelt Glaudemans

Sport is altijd al de rode draad in haar leven geweest. Van 4-jarig ‘meisje’ die tegen een bal aanschopt en vanuit daar omhoog geklommen is tot jeugdinternational bij de Oranje Leeuwinnen. Deze topsport leerschool heeft haar voor eeuwig gevormd met de kernwaarden ‘training’, ‘volharding’ en ‘discipline’. Kernwaarden die jij ook zal ervaren in haar coaching.

Een praktische leerschool die zij ook toepaste op een theoretische school. Het is tijdens een sportopleiding aan het CIOS in Goes dat zij haar liefde voor fitness pas écht heeft ontdekt. Fitness werd sindsdien meer een levensstijl dan alleen sport. Een levensstijl die leidde tot nog meer opleidingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling. Een levensstijl die haar elke dag nog steeds laat groeien zowel fysiek én mentaal. Maar het belangrijkste: een levensstijl die vol te houden is.

Deel dit bericht met je vrienden!