Mini-Interview: RKC-speler Ingo van Weert

Behalve dat hij wekelijks is te horen met een eigen programma op Langstraat FM, is presentator Tobias van Roon ook regelmatig te vinden in het gezelschap van bekende, onbekende, leuke, sportieve of gewoon gezellige Langstraters.

En als hij er dan toch is, voelt hij ze aan de tand over actuele onderwerpen.

Vandaag: RKC-speler Ingo van Weert

Op 10 Augustus speelt RKC Waalwijk haar eerste competitie wedstrijd tegen Telstar. Na een teleurgesteld seizoen, veel vertrokken spelers en een bijna compleet nieuwe selectie is het team van trainer Peter van de Berg bezig aan de voorbereidingen. Tijd voor een interview met kind van de club, Ingo van Weert over zijn verwachtingen van komend seizoen.

Wat zijn jouw verwachtingen van komend seizoen van RKC Waalwijk?
Mijn verwachtingen zijn dat we meer punten gaan halen dan vorig seizoen en ook minimaal bovenin het rechter rijtje gaan eindigen.

Beginnen jullie in jouw ogen met een sterke selectie aan het nieuwe seizoen?
We hebben veel jonge getalenteerde spelers rondlopen met een aantal ervaren spelers. We hebben een grote selectie voor dit seizoen.

Zijn er ervaren spelers bijgekomen die jou kunnen helpen een betere voetballer te worden?
Steef Nieuwendaal is als enige ervaren speler bij de selectie gekomen tot nu toe. Hij kan de jonge spelers zeker helpen in hun ontwikkeling en mij natuurlijk ook.

Wat verwacht je van jezelf bij RKC Waalwijk dit jaar? Hoe ga je jezelf presenteren?
Ik hoop dat ik dit seizoen veel minuten kan gaan maken en zelf ook steeds stabieler ga presteren.

Hoe hoog gaat RKC Waalwijk dit seizoen eindigen en waar baseer je dit op?
Ik denk dat wij minimaal voor de 10-15 plek moeten gaan en iedere plek die we daar boven eindigen is op dit moment nog mooi meegenomen. Al hoop ik natuurlijk dat we zo hoog mogelijk eindigen alleen is dit nog niet realistisch.

Je kunt Langstraat FM in de ether ontvangen op 106.8 FM en op de kabel op 87.5 FM.

Avatar150x150

 

Deel dit bericht met je vrienden!