Nieuwe accountmanager RKC Waalwijk

WAALWIJK - Waalwijker en RKC’er Frank van Mosselveld versterkt per 1 mei de commerciële gelederingen van RKC Waalwijk. De 32-jarige oud-voetballer van de Geelblauwen volgt Ellen te Brake op, aan wiens opdracht na anderhalf jaar een einde komt.

Remco Oversier licht toe: “Frank heeft zich na zijn actieve carrière bijna een jaar onbezoldigd ingezet als ambassadeur van stichting Samen RKC. Gedurende deze periode heeft hij laten zien over de juiste kwaliteiten te beschikken voor de vacature die vrij kwam door de groei binnen onze organisatie. Frank is Waalwijker, een warme, eerlijke en gezellige persoonlijkheid én een RKC’er. Iets wat heel belangrijk is in het ingezette beleid van afgelopen jaren. We gaan er hard voor werken om onze commerciële afdeling in zowel kwalitatieve als in kwantitatieve zin te laten groeien samen met Frank.”

Tegenover de komst van Frank van Mosselveld staat het einde van de opdracht van Ellen te Brake. “Toen Ellen anderhalf jaar geleden instapte, wilden we meer stabiliteit brengen in ons commerciële team. Ellen heeft die rol met verve vervuld. Nu we weer meer fundament in de organisatie hebben wordt het tijd voor verdere groei en ontwikkeling, waarbij een fulltime functie de volgende stap is. Ellen blijft volgend seizoen wel als partner aan RKC Waalwijk verbonden met haar mooie bedrijf LL'nz, iets waar we erg blij mee zijn. We danken haar hartelijk voor haar grote mate van inzet en wensen haar veel succes in de toekomst”, besluit Oversier.

Deel dit bericht met je vrienden!